Вебінари
“Гайда на кухню” – проєкт не тільки про їжу, а й про саморозвиток!
Саме тому ми проводимо серію вебінарів про соціальні мережі, безпеку та написання смачних текстів.
Кожен вебінар унікальний та супроводжується перекладом жестової мови.
Отже, вашій увазі:
Вебінар 1: “ТікТок: безпечно і в задоволення”
Знаннями та власним досвідом з нами ділиться Ангеліна Ломакіна, ТікТок-редакторка видання "Детектор медіа".
Під час вебінару ми говоримо про:
- основні особливості ТікТок як платформи
- принципові відмінності контенту ТікТок від інших платформ
- особливості зйомки відео для ТікТок
- небезпеки, які може нести ТікТок та як від них вберегтися
Переглянути вебінар можна тут:
Вебінар 2: "SMM в Instagram у 2021: як прокачати свій профіль"
Зі спікеркою Марією Сов'як під час вебінару ми обговорюємо такі питання:
- Чи варто розвивати Instagram? За та проти.
- Що потрібно знати про правильний SMM?
- З чого почати та що робити: терміни, цілі, інструменти.
- Візуал в Instagram: як створювати крутий food-контент?
- Реклама: як витрачати та заробляти гроші в Instagram?
- Помилки в Instagram: чого робити точно не потрібно.
- Натхнення: де брати ідеї та тренди 2021-2022
Переглянути вебінар можна тут:
Вебінар 3: Рецепт тексту, який хочеться з’їсти: основні інгредієнти та підсилювачі смаку
Про креативний копірайтинг розовідає Марина Корчака, CEO BeakBureau, у минулому – головна редакторка Marketing Media Review та шеф-редакторка медіа про креативні індустрії Creativity.ua
Під час вебінару ми поговоримо про таке:
- З чого складається текст
- «Про що пишу» vs «навіщо пишу».
- Корисні та шкідливі поради з написання тексту.
- Що почитати для прокачки вміння створювати тексти?
Переглянути вебінар можна тут: