Етапи конкурсу
1. етап
Подача робіт
2. етап
Онлайн-голосування
3. етап
Визначення переможців
4. етап
Оголошення результату
Умови проведення конкурсу
Завдання: створити відеоролик про гастрономічну культуру та кулінарні традиції вашої родини, села, селища, міста України та розкрити одну з таких тем:
- розповісти про страву-родзинку регіону;
- розповісти про історію та особливості гастрономічної культури регіону;
- розповісти про майстра чи майстриню, які готують унікальні страви за особливими рецептами.
Тривалість відео: до 90 секунд.
Для участі у конкурсі необхідно:
- Зареєструватися на платформі Youth MediaLab (yml.com.ua)
- Завантажити відео на платформу в розділ конкурсу
- Заповнити гугл форму: (https://bit.ly/3DQeESu)
Положення про конкурс читайте тут: https://bit.ly/3h6Ak32
Кінцевий термін подання заявок: 24 вересня 2021р (УВАГА: подачу робіт продовжено до 30го вересня).
Довідкова інформація за електронною поштою haida.na.kukhniu@gmail.com
Переможці конкурсу визначатимуться у 2 етапи:
- Відкрите онлайн голосування на веб-платформі «Youth MediaLab» з 25 вересня 2021 року по 30 вересня 2021 року включно.
- Переможці Конкурсу обираються експертним журі з числа відеоробіт, що набрали найбільшу кількість вподобань (лайків) на підставі таких критеріїв:
- відеоматеріал відповідає тематиці Конкурсу (1-10 балів)
- відеоробота змістовна та інформативна (1-10 балів)
- інформація у конкурсних роботах викладена цікаво та креативно (10 балів)
Максимальний бал від кожного члена експертного журі – 30 балів.
За результатами підрахунку лайків відкритого онлайн голосування на Всеукраїнській веб-платформі «Youth MediaLab» та за з урахуванням критеріїв та вимог цього Положення про Конкурс, підсумками роботи журі, організаторами Конкурсу будуть оголошені 24 переможці.
Кінцевий термін подання заявок: 24 вересня 2021р (УВАГА: подачу робіт продовжено до 30го вересня).
Критерії відбору:
Переможці конкурсу визначатимуться у 2 етапи:
1. Відкрите онлайн голосування на веб-платформі «Youth MediaLab» з 25 вересня 2021 року по 30 вересня 2021 року включно.
2. Переможці Конкурсу обираються експертним журі з числа відеоробіт, що набрали найбільшу кількість вподобань (лайків) на підставі таких критеріїв:
● відеоматеріал відповідає тематиці Конкурсу (1-10 балів)
● відеоробота змістовна та інформативна (1-10 балів)
● інформація у конкурсних роботах викладена цікаво та креативно (10 балів)
Максимальний бал від кожного члена експертного журі – 30 балів.
За результатами підрахунку лайків відкритого онлайн голосування на Всеукраїнській веб-платформі «Youth MediaLab» та за з урахуванням критеріїв та вимог цього Положення про Конкурс, підсумками роботи журі, організаторами Конкурсу будуть оголошені 24 переможці.
Нагороди
Усі команди-переможці Конкурсу отримують призи: участь у спільній міжрегіональній навчальній он-лайн програмі з написання сучасного текстового контенту на кулінарну тематику (6 годин) та сувенірну продукцію.
Керівники шкільних редакцій/медійних гуртків візьмуть участь в онлайн навчальній програмі для вчителів та вчительок з курсу «Ґендер», «Трансформація конфлікту» та «Безпека» та отримають сертифікат.